A POP UP Garden Party rendezvény sorozat elindult, és még nincs vége!

Home / Hírek / A POP UP Garden Party rendezvény sorozat elindult, és még nincs vége!
A POP UP Garden Party rendezvény sorozat elindult, és még nincs vége!

Idén egy új rendezvénysorozattal szeretnénk kedveskedni mindazoknak, akik ellátogatnak gyönyörű borvidékünkre, Tokaj-Hegyaljára.

Régóta törtük már a fejünket, hogy hogyan tudnánk a tokaji hétvégéket színnel megtölteni, ám egyedül sosem éreztünk akkora erőt, hogy ennek nekiinduljunk. Azonban idén két szuper pincészettel – Homoky Dorka és a TR Művek – karöltve megálmodtunk egy eseménysorozatot, amellyel az a célunk, hogy az ide érkező vendégek nagyobb rálátást kapjanak a borvidékre, le tudjanak ülni este egy pohár borral a kezükben egy hangulatos kertben, szakmailag is rálátásuk legyen a különböző borstílusokra és évjáratokra, mindeközben pedig ha kedvük tartja, saját készítésű ételeinket is megkóstolhassák. Az első ilyen program házigazdája a TR Művek volt Mádon. A nap folyamán lehetőség volt csatlakozni egy gyalogos dűlőtúrára, de aki nem érzett elég erőt, maradhatott a kertben, és pihenhetett, borozgathatott. Később tartottunk egy remek borkóstolót, ugyanis a 3 pincészet összesen 7 bort mutatott be az érdeklődőknek a 2015-ös évjáratból. Előtte, közben és utána pedig bográcsban rotyogott egy kis lecsó, melyet kovásszal készült kenyerekkel dobtunk fel. Szerencsénkre egy profi fotós is csatlakozott a programokhoz, így beszéljenek tovább az általa készített képek!

Ezen a nyáron még 2 további eseményt szervezünk ugyan így, közösen. A soron következő augusztus 8-án lesz, amikor a Zsirai Pincészet lesz a házigazda. A program pedig a következő:

  • Kapunyitás: 14.00
  • Dűlőtúra & Piknik: 15.00
    A részvétel díja 1500 Forint/fő, melynek keretében a Szent Tamás tetőn közösen megkóstolunk 2 dűlőszelektált bort, valamint egy kis harapnivaló is lesz mellé. Házi kencékkel és zöldségekkel készülünk.
  • Vezetett kóstoló: 18.00
  • Mi volt 2016-ban? 7 tétel a három pincétől – 4000 Ft/fő A kóstolóra a következő e-mail címre várjuk a regisztrációkat: info@zsiraipinceszet.hu A részvétel korlátozott, így arra kérünk mindenkit, akit érdekel, mindenképp regisztráljon!
  • A nap folyamán ismét készülünk egy kis étellel is, most házi ciabatta lesz tépett hússal/sült padlizsánnal és sopszka salátával. Kérjük, hogy jelezzétek előre, ha kértek, hogy fel tudjunk készülni! info@zsiraipinceszet.hu
  • Este tábortűz!
  • Kapuzárás: 21.00

Az utolsó eseményre pedig augusztus 29-én kerül sor, akkor pedig Homoky Dorka lesz a házigazda Tállyán! További részletekért keressétek facebook vagy instagram oldalunkat! Csatlakozzatok ti is hozzánk!