Borvacsora az Almáriumban

Home / Hírek / Borvacsora az Almáriumban
Borvacsora az Almáriumban

Március 29-én a belváros szívében lévő, kellemes hangulatot árasztó Almárium Bisztróban tartjuk borvacsoránkat. Nyolcfogásos, nem mindennapi menüsorral és remek borokkal várunk benneteket. Kövessétek facebook oldalunkat, mert a vacsorára jegyek is nyerhetők majd az étteremmel szervezett közös játékunkon.

A különleges, nyolcfogásos menüsorból talán a konfitált bivalypofa hangzik a legizgalmasabbnak, de az étterem executive chéf-jétől megtudtuk, hogy tartogat még meglepetéseket, hiszen a jól ismert Rákóczi túrós sem a hagyományos megoldással készül majd.

Almarium

A borvacsorát megelőző három hétben a Borgőz borblog jóvoltából cikk-sorozat formájában mutatjuk be a menüsorban szereplő ételeket, fűszerezve néhány érdekességgel az összetevőket, bor-étel párosítást illetően. A háziasszonyok örömére pedig egy-egy étel receptje is fellelhető lesz majd, ami otthoni, baráti körben szervezett borvacsora alkalmával is elkészíthető. Mindemellett a pincészet egyik tulajdonosával, Zsirai Katával és az étterem executive chéf-jével, Bacsa Gáborral készült interjú is itt lesz olvasható. Ebből többek között kiderül, hogy Kata nemcsak a borok világában van otthon, hanem a konyhában is jeleskedik, szívesen főz a mádi pincénkbe betérő vendégeknek, valamint Gábor által betekintést nyerhetünk a konyhaművészet kulisszái mögé. (Borgőz interjú 1. rész: http://t7.hu/15np-borgoz)

Almarium

Akiknek felkeltettük érdeklődését, annak érdemes követnie a közösségi oldalunkat, hiszen a következő hetekben induló játék során 2 db jegyet sorsolunk ki a március 29-i borvacsorára.

Időpont: 2014. március 29. 19:00
Helyszín: 1085 Budapest, Horánszky u. 5.
Részvételi díj: 11 900 Ft/fő
Jelentkezés: info@almariumbisztro.hu vagy 20/928-9302