Karácsonyi meglepetés

Home / Karácsonyi meglepetés

Hogyan lehet idén picivel jobb általad sok gyermek karácsonya? Régóta tudjuk, hogy adni és segíteni ezekben az időkben különösen fontos és nemes feladat. 

Mi a Zsirai Pincészetnél amekkora rajongással és figyelemmel készítjük borainkat, pont akkora odaadással és szeretettel segítünk az Élmény Tár Tanoda gyermekeinek, hogy minden nap egy kicsit jobb legyen számukra. 

Az Élmény Tár Tanoda küldetése, hogy Pécs peremvidékén élő gyermekeknek lehetőséget biztosítson ahhoz, hogy a világ számukra is elérhető közelségbe kerüljön és, hogy a tehetség, a jó képesség ne vesszen el félúton, amiért rossz körülmények közé születtek.

Ebben lehetsz most partner Te is azzal, ha megvásárolod tőlünk kedvenc borodat, mely mellé ajándékba kapsz az Élmény Tár Tanoda gyermekei által készített egyedi parafa karácsonyfadíszt.

Hogyan juthatsz hozzá a díszekhez?

Ha december 21-ig vásárolsz boraink közül, 1-2 üveg vásárlása esetén 1 darab, 3-5 üveg vásárlása esetén 2 db, 6 vagy több üveg vásárlása esetén 3 darab egyedi, az Élmény Tár Tanoda gyermekei által készített karácsonyfadíszt adunk ajándékba. Kérünk, hogy a kosár megjegyzés mezőjében tüntesd fel, hogy angyalkát vagy rénszarvast szeretnél.