„Keltsd életre a parafadugót!” pályázat – Facebook szavazás

Home / Hírek / „Keltsd életre a parafadugót!” pályázat – Facebook szavazás
„Keltsd életre a parafadugót!” pályázat – Facebook szavazás

Következő fordulójához érkezett pályázatunk, amelyben november 4-10. között Facebook oldalunkon voksolhattok a Zsűri által legkreatívabbnak vélt alkotásokra. Szavazz, és nyerd meg 2 fő részére szóló ajándékunkat, egy borkóstolóval egybekötött hétvégét varázslatos mádi vendégházunkba!

Szeretnénk megköszönni valamennyi pályázónak a komoly munkát, amit a terveik megalkotásába fektetettek. A Zsűri nem volt könnyű helyzetben, hiszen rengeteg izgalmas terv érkezett, sok témát érintettek a pályázók, amit egyedi, kreatív módon dolgoztak fel.

Tekintettel erre a különleges helyzetre, a pincészetünk és két együttműködő szervezetünk – a Tokaji Borbarátnők Társasága és Az Ihatóbb Magyarországért – képviselőiből álló Zsűri a pályázati kiírástól eltért, hogy minél több alkotást megmutathasson az érdeklődőknek. Így nem a legérdekesebbnek választott tíz, hanem 15 tervezőnek adunk lehetőséget a megmérettetésre a szavazás alkalmával. A szavazás végén pedig nem a legtöbb voksot gyűjtött három, hanem 10 alkotás megálmodója készítheti el életnagyságú kreációját a pályázat szponzorainak – a Procork Kft., a HP-Cork Kft., a Hungarokork-Amorim Zrt. és a Naturo-Kork Kft. – jóvoltából.

Dugopalyazat

Szavazz te is november 4-10. között, és támogasd szavazatoddal az általad legötletesebbnek vélt alkotás tervezőjét. Ha szerencsés vagy, és téged sorsolunk ki, egy hétvégére vendégül látunk másodmagaddal mádi vendégházunkba, ahol betekintést nyerhetsz borospincéinkbe, és egy hangulatos borkóstolón élvezheted legfinomabb borainkat.

Ne feledjétek, a Facebook szavazás ideje alatt még mindig lehet a kiírásnak megfelelő parafadugókat is beküldeni. Érdemes, hiszen a beküldők között a Facebook szavazás nyereményéhez hasonlóan egy borkóstolóval egybekötött hétvégét sorsolunk ki.

A szavazást követően egy hosszabb alkotási folyamat vár a kiválasztott 10 döntősre, az elkészült műveket pedig díjátadón mutatjuk be, ahol a Zsűri kihirdeti a győztest. A művek egy részét online aukción árverezzük el, és az összegyűlt összeget jótékony célra ajánljuk fel.

Pályázat fődíja: 100 ezer Ft pénzdíj és 6 fő számára szóló borkóstoló a Zsirai Pincészetnél

Zsirai Pincészet borai kaphatók:
VinoWonka Csokoládé és Borbár (Budapest)
Kadarka Borbár (Budapest)
Margitutcakilenc (Budapest)
Tokaji Aszú shop (Budapest)
Eozin Kávézó (Pécs)
Somlói Borok Boltja (Somló)