Lányok a főszerepben – Egy új rendezvénysorozat indul útjára

Home / Hírek / Lányok a főszerepben – Egy új rendezvénysorozat indul útjára
Lányok a főszerepben – Egy új rendezvénysorozat indul útjára

Immár harmadik alkalommal készül közösen Tokaj-Hegyalja a borvidéket átfogó Szent Orbán napi ünnepségsorozatra. Idén a jeles esemény a pünkösdi hosszúhétvégére esik, így a borvidék települései három napon keresztül várják nagyszerű programokkal az ide érkezőket, amiben természetesen mi is részt veszünk. Május 23-án, szombaton egy igazán rendhagyó programmal készülünk.

Az ünnepség keretein belül indítjuk útjára „Lányok a főszerepben” című rendezvényünket, amivel terveink szerint hagyományt teremtünk. Az esemény a közös gondolkodáson és összefogáson alapul, azokkal a fiatal nőkkel, akiket a borászaton keresztül ismertünk meg. A célunk, hogy a „Lányok a főszerepben” rendezvénysorozattá váljon, más-más helyszíneken más-más résztvevőkkel kerüljön megrendezésre.

Első vendégeink Homoky Dorka, tállyai borász, a Delicia Sütemények megálmodói; Andrássy Katalin és Ács Noémi, valamint a Drunken Kitchen szerzői.

Lanyok2

Részletes program:

  • 14:00 – Nyitás: borkóstolási lehetőség.
  • 15:00-től Édes hármas: Zsirai Kata és Homoky Dorka borainak felhasználásával készült desszertkülönlegességek bemutatója a Delicia Sütemények (Katalin és Noémi) által.
  • 17:00-tól Zsirai vs Homoky: Két fiatal borász lány közös borkóstolója, ahol boraik által bemutatják a mádi és tállyai dűlők sajátosságait.
  • 19:00-tól Közösségi főzőcskézés a Drunken Kitchen közreműködésével.
Lanyok

Egész napos program: Delicia sütemény és borkóstolási lehetőség Zsirai és Homoky pincészetek kínálatából.
Helyszín: Zsirai Pincészet – Mád, Batthyány utca 71.
Várunk szeretettel!