Mahindra küldetésre fel!

Home / Hírek / Mahindra küldetésre fel!
Mahindra küldetésre fel!

Izgalmas kalandra indulunk egy régi baráttal.

Szokatlan túrára vállalkoztunk, amelynek hátterében az áll, hogy még édesapánk idejében használt Mahindra terepjárót újra „hadba állítsuk” mádi birtokunk körüli szőlőterületeken. Mivel családi székhelyünk és Tokaj-Hegyalja több száz kilométeres távolságban van, és a lassabb utazó sebességet követelő járművel amúgy is több napos útra számíthatnánk, ezért kitaláltuk, hogy miért ne köthetnék össze az utazást egy túrával? A közel 500km-es út és az autó állapota miatt a „küldetés” kimenetele különösen izgalmas, vajon eljutunk-e a végcélunkig?

Dél-Dunántúlról indulva 4 nap alatt 4 várost látogatunk meg a nyitott tetejű, fekete terepjárónkkal, míg elérünk végállomásunkhoz, Mádra. Érdemes lesz keresni  bennünket az adott városokban, mert amellett, hogy találkozhattok velünk, Zsirai bor kóstolásra is adódik alkalom.

Első megállónk Orfű lesz június 21-én, ahol éppen a nagysikerű Fishing on Orfű zajlik. A Panoráma sarok vendéglátó egységnél találhattok meg bennünket. A túra következő állomása június 22-én Pécsett a Sétatér Fesztivál, ahol a rendezvény Barbakán felőli részén táborozunk le. Június 23-án Szekszárdon a Papa borozója előtt, míg 24-én Budapesten leszünk láthatók.

Valamennyi városba a délutáni órákban érkezünk a helyszínre, ennek kapcsán Facebook oldalunkat érdemes figyelemmel követni, ahol folyamatosan hírt adunk arról, hogy éppen merre járunk. A helyszínre kilátogatók egy-egy jól sikerült közös fotó Facebookra, vagy Instagramra feltöltését követően vendégünk egy-egy pohár finom borra. Ez a Sétatér Fesztivál esetében annyiban tér el, hogy ott a fotókért cserébe kupont adunk a borkedvelőknek, amit a fesztiválon, a Zsirai standon lehet beváltani. Ha valaki pedig egy pohárnál többet szeretne a hűsítő nedűből, akkor palackos bort is vásárolhat ez egyes állomások helyszínén.

Egy kis meglepetés is vár a kóstolókra, hiszen ők nyereményszelvényt adhatnak le, amivel a túra végén egy két fő részére szóló éjszakát nyerhetnek a nemrégiben átadott mádi vendégházunkba.

Várunk benneteket Orfűn, Pécsett, Szekszárdon és Budapesten!

Zsirai Mahindra Boraszportal