Vendégház és borterasz avató

Home / Hírek / Vendégház és borterasz avató
Vendégház és borterasz avató

A hétvégén ünnepélyes megnyitó keretében adtuk át újonnan létesült vendégházunkat
Mádon.

Szűk körben ünnepeltük a pályázati forrásból megvalósult háromszobás, külön étkezővel és borterasszal rendelkező vendégházunk nyitását, amely új lehetőségeket hoz pincészetünk életébe.

A vendégház édesapánk tervei alapján, a hagyományok megőrzésének figyelembe vételével épült. A borteraszon található kőoszlopok, egy-egy szoba és a régi tornác padlózata is eredeti, több évtizedes darabok, amiknek történetük van, és szerettük volna, ha a vendégház része marad.

Az eseményen a település polgármestere, Tatárka József is tiszteletét tette, és beszédében kiemelte a beruházásának Mád hagyományőrzésében, fejlesztésében betöltött szerepét. A vendégek a borteraszról nyíló látvány mellett a bor és kultúra tökéletes párosát is élvezhették. A különleges tételeket felvonultató borkóstolót, és a Mádi Kúria által tálalt vacsorát követően megtekinthető volt Pintér András Ferenc (PAF) festőművész kiállítása, aki a megnyitó alkalmából készített festménnyel ajándékozott meg bennünket. Az esti borozgatáshoz Járai Márk akusztikus koncertje varázsolt felejthetetlen hangulatot.

A vendégház nyújtotta új lehetőségek keretében, a hagyományos borkóstolók mellett kulturális, és fiatalos lendületünkhöz illeszkedő egyéb programok, események szervezését is tervezzük. Szeretnénk, ha a hozzánk betérő vendégek a finom borok kóstolásán túl, maradandó élménnyel is gazdagodnának, amiért időről időre visszatérnek.

Az érdeklődők számára már nyitva a vendégház, jelentkezni az alábbi elérhetőségen keresztül lehetséges.

Borkóstolóra bejelentkezés, szállásfoglalás:
Zsirai Kata
30/3331887